Podjetje Zdrav dih d.o.o. išče nove strokovne sodelavce za pospeševanje prodaje v lekarnah in specializiranih trgovinah v občinah: Ljubljana, Kranj, Dobrova, Domžale, Komenda, Koper, Škofije, Celje, Nova Gorica, Izola, Bled, Polzela, Križevci pri Ljutomeru, Šentjur, Trbovlje, Gornji Grad, Prebold, Laško, in Ribnica.

20150504_115835

Kako postanete strokovni sodelavec?

 • na seminar se prijavite z vnosom svojega email naslova na dnu te strani
 • obiščite strokovni seminar (seminarji so brezplačni in potekajo predvidoma enkrat letno, za obisk seminarja potrebujete osebni dokument s katerim izkazujete istovetnost), seminar je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela;
 • opravite strokovni izpit, strokovni izpiti potekajo ob sredah v popoldanskem času in ob četrtkih v dopoldanskem času na naslovu Tehnološki park 19 Ljubljana, na strokovni izpit se morate naročiti vsaj en teden prej na [email protected] z naslovom "STROKOVNI IZPIT" (brez narekovajev)

Kdo lahko opravlja strokovni izpit?

Strokovni izpit lahko opravlja vsak državljan/ka Republike Slovenije, ki:

 • je starejši/a od 18 let,
 • ni pravnomočno obsojen/a ali v kazenskem postopku,
 • ima končano srednjo splošno ali strokovno šolo.

Kaj zajema teoretični del seminarja?

Teoretični del je sestavljen iz treh delov, in sicer: 1) zdravstveni, 2) tehnični in 3) poslovni. Zdravstveni del pojasnuje kdaj izdelek uporabljamo (indikacije), kdaj ga ne uporabljamo (kontraindikacije), koliko ga uporabljamo (doziranje), kakšni so stranski učinki in kaj ga razlikuje od ostalih pripomočkov za dihalno vadbo. Tehnični del pojasnuje kako izdelek uporabljamo na mobilnih telefonih, tablicah in Windows/Mac računalnikih, kako namestimo igre, kako ukrepamo če ni dovolj prostora na napravi, kako ukrepamo če igra ne deluje in kje/kako dobimo pomoč. Poslovni del pojasnuje pogoje sodelovanja za strokovne sodelavce, plačilne sheme in načine plačevanja za različne oblike fizičnih in pravnih oseb, kot tudi načine sodelovanja v naši mreži mednarodnih poslovnih partnerjev, ki temelji na Paypal Affiliate tracking sistemu.

Kaj sledi, če strokovnega izpita ne opravite uspešno?

Če strokovnega izpita ne opravite uspešno, nam pišite na [email protected] z naslovom "STROKOVNI IZPIT" (brez narekovajev) in dogovorili se bomo za nov termin strokovnega izpita. Poleg tega nam lahko zaupate, s katerim delom strokovnega izpita (zdravstveni, tehnični, ali poslovni) imate največ težav, in pomagali vam bomo poiskati mentorja.

Kakšno podjetje je to?

Zdrav dih d.o.o. (Breathinglabs.com) je slovensko podjetje, ki prodaja dihalne igre - to so igre, s katerimi otroci trenirajo dihanje in se ob tem tudi zabavajo ( www.breathing-games.com ). Ta slovenski izdelek je kmalu pritegnil interes svetovnih univerz, bolnic in strokovnih organizacij. Junija 2015 je podjetje Zdrav dih d.o.o. podpisalo pogodbo tudi s podjetjem Apple iz Združenih Držav Amerike in s tem pridobili naziv Apple licenced manufacturer, produkt pa se sedaj prodaja že v mnogih lekarnah kot tudi seveda v Apple trgovinah. Podjetje je prav tako  razvilo serijo aplikacij za odrasle - za povečanje koncentracije, zmanjšanje stresa in povečanje storilnosti. Te aplikacije so bile pozitivno sprejete s strani svetovne psihiatrične javnosti in objavljene v več strokovnih zbornikih in znanstvenih revijah.

Zakaj iščemo nove strokovne sodelavce?

Sprva se je produkt podjetja Zdrav dih d.o.o. uporabljal predvsem v bolnicah in zdravstvenih ustanovah. V zadnjem času pa je podjetje izvedlo nekaj izboljšav, s katerimi je postal produkt zanimiv tudi za slehernega posameznika, te izboljšave so predvsem:

 • Produkt je sedaj mnogo bolj preprost za uporabo, potreben je le en klik na portalu Google play ali iTunes app store in aplikacija je pripravljena za uporabo.
 • Podjetje je vmesnik za dihalne igre precej izboljšalo, da je sedaj odporen na vlago, sonce, in udarce; garancijo za kupca smo tako podaljšali na 3 leta, za kupce ki pa nakup opravijo do konca leta 2016, pa smo brezplačne nadgradnje in garancijo podaljšali na 5 let.
 • Produkt je v strokovni javnosti že dobro uveljavljen in s tem je “napor” tržnika sedaj manjši, tržnik lahko preprosto citira največje bolnice in svetovne organizacije ter mnoge znanstvene članke, ki pričajo v prid produktu.
 • Podjetje je temeljito izboljšalo proces izdelave izdelka, ki zajema brizganje plastičnih mas, izdelavo električnih vezij, zvočnih slušalk in programiranje dihalnih iger/aplikacij na Android/Apple/iOS in Windows/Mac napravah, tako da lahko sedaj izdelek proizvaja v večjih količinah in z manj napakami.

Kakšen izdelek je to?

To je dihalni vmesnik, ki se vključi v mobilni telefon/tablico ali osebni računalnik, s katerim otroci igrajo dihalne igre. Dihalnih iger smo razvili že preko 40 in redno razvijamo nove. Naše dihalne igre so postale standard v sodobni fizioterapiji in rehabilitaciji v kliničnem okolju. Prednost pred drugimi računalniškimi igrami so zlasti:

 • Dihalne igre učijo bolj učinkovitega dihanja, ki ga zdravniki priporočajo vsem, zlasti astmatikom, pljučnim bolnikom, in osebam z motnjo pozornosti.
 • Dihalne igre koristijo govoru, petju, izražanju, kar otroku omogoča bolj učinkovito integracijo v socialno okolje.
 • Otrok med igro ne uporablja rok, torej ne napenja ramenskih in vratnih mišic, in zato za računalnikom sedi bolj vzravnano.
 • Dihalne igre delujejo pomirjujoče, zmanjšujejo anksioznost in izboljšajo spomin.
 • Dihalne igre izboljšajo vnos kisika v telo in pomagajo izločiti več odpadnih snovi iz telesa.
 • Dihalne igre naučijo otroka da začne uporabljati trebušno prepono med vsakodnevnim dihanjem in s tem diha globlje tudi kadar ne igra dihalnih iger.

Komu je izdelek najbolj namenjen?

Izdelek je najbolj namenjen otrokom pred vstopom v osnovno šolo. Dihalne igrice so namreč izredno učinkovito sredstvo za povečanje pozornosti, izboljšanje spomina, izboljšanje govora in izražanja. Dihalne igre so svetovni hit v logopediki, kjer naše aplikacije uporabljajo otroci, ki se pripravljajo na osnovno šolo ali se spopadajo z učnimi težavami ali težavami govora. Izdelek uporabljajo tudi odrasli, ampak je ta trg zaenkrat zanemarljiv v primerjavi z otroškim trgom. Izdelek ima starostno omejitev 7+ let, a vendar ga večino naših kupcev kupi za otroka, ko je ta star 6 let.

Kje lahko izveste več?

Več o produktu in podjetju Zdrav dih d.o.o. si preberite na spletni strani www.breathing-games.com/slovenian/ ali www.breathinglabs.com ali nas obiščite na naslednjem strokovnem seminarju.

Prijava

Z emailom se prijavite tukaj (klik).

Razpis za nove strokovne sodelavce v lekarnah in specializiranih trgovinah je objavilo podjetje Zdrav dih d.o.o. (matična številka 3709698000) dne 17. 08. 2015, razpis je odprt do nadaljnega. Breathing Labs, Breathing Games, Breathing Toys, Breathing+  in Dihalne Igre so blagovne znamke podjetja Zdrav dih d.o.o.