Oznake: čiščenje obraza, lučka led, dhl, hp pisalo, Tecsun, ts litijeva baterija, fm radio, obraza machin, baterije aa recharg, battry.

5in1 RF&EMS Radio Mesotherapy Electroporation Obraz Lepote Pero Radijske Frekvence LED Foton Obraza Pomlajevanje Kože Odstranjevalec Gubam

Izdelek Funkcija:

1.Kompakten & Ergonomska oblika, enostavno upravljanje in izvajanje,

2.Prenosni, domačo rabo in potovanja uporabo.

3.4 Električno nasveti in 9 kosov LED svetilke za zdravljenje.

4.Sprejme 3 napredno lepoto tehnologij.

5.Radijske Frekvence ( RF )

6.Električna Stimulacija Mišic (EMS)+Mesoporation +Electroporation

7.Led svetlobno Terapijo

8.Zdravo, neboleč nego kože.

9.Lifting obraza, Proti gubam, Proti staranju, kožo momente.

10.Vlažilci in losjoni so vabljeni, da se uporablja z napravo.

11.Približno 10 minut dnevno zdravljenje lahko vodi močno telo, gladko kožo in mladi obraz.

Čez čas koža lahko postane nagubana, brezbarvne in ohlapne.To je posledica normalne izpostavljenost sončni svetlobi, naravno staranje, akne, genetika, itd.Izdelki za nego kože, kot so serumi, losjoni in vlažilci, delo na ravni površini kože, vendar običajno ne more prodre globoko v kožo in vplivajo na kolagena v globljih plasteh kože.

Radijske Frekvence (RF) in Električne Stimulacije Mišic (EMS) Lepota Instrumenti, upravljanje z edinstveno, in globlje, stimulativni učinki, ki lahko spodbudi obnavljanje kolagena, krčenje kože in izboljša ton kože in celoten videz kože.Vlažilci in losjoni so spodbuja, da uporabi s to napravo kot napravo lahko poveča njihova učinkovitost in zagotavljajo bolj gladko delovanje naprave.

Ta naprava je priporočljivo za naslednji pogoji:

Zmanjša linije in gube

Za UV-poškodovana koža

Da bi preprečili kožo pred staranjem

Za akne nagnjena koža

Za poškodovane kože

Proti pigmentacije znamk

Za mnoge posameznike, ta naprava lahko odpravi potrebo po dragih in bolečih injekcij, usmerjeno na dostavo izdelki za kožo na globlje ravni kože.

Ta naprava deluje na pet ključnih konceptov zdravo, neboleč, za nego kože.Ti pojmi so Električna Stimulacija Mišic (EMS),Mesoporation, Electroporation, Radijskim frekvencam (RF) in Svetleče Diode (LED) Svetlobo Energije.

1. EMS (Električna Stimulacija Mišic

EMS se uporablja za aktivacijo kožnih celic, spodbuja pomlajevanje kolagena, za izboljšanje elastičnosti kože, zmanjša gube in pustite, koža je videti gladka in zdrava.

2. Mesoporation

Izvor Mesoporation prihaja iz kombinacije mesotherapy in electroporation.Mesotherapy je sistem transdermalni kože dostave v kateri mikro-igle za prebadanje kože, da omogočajo dostavo aktivnih sestavin, globlje plasti

kože.

Electroporation je neinvazivno električne zdravljenja, ki opravlja tudi aktivne sestavine v stiku s kožo plasti.Za razliko od mesotherapy, mesoporation ne zahteva igle.

Mesoporation deluje moteče na površini kože, ki povzročajo motnje celice, da odprete začasno za ustvarjanje drobnih vlago, kanali ali mesopores, ki zagotavljajo za prevoz visoko molekulsko zastopniki v kožo.

3. Electroporation

Electroporation zagotavlja sredstva za prevoz kolagena in hialuronske kisline globlje v kožo.Electroporation zagotavlja sredstva za doseganje višje rezultate pri vaši izdelki za nego kože, brez potrebe za igle.

4. Radijske Frekvence (RF)

Radiofrekvenčne energije, ki se uporablja tkiva je naravna odpornost v različnih plasti kože za preoblikovanje RADIOFREKVENČNE energije, ki se uporablja za kožo v toplotno energijo.RF energije, ki se lahko uporablja za bolnike iz vse tipe kože in omogoča različne globine penetracije ki omogočajo povečano krčenje kolagenskih in proizvodnjo novega kolagena.

5. Svetleče Diode (LED) Luči Energije

Lučka LED se uporablja za zagotavljanje neboleč nego kože zdravljenje, ki plumps kože s povečanjem proizvodnjo kolagena in zdravi blage do zmerne akne.

LED svetlobe, deluje s pošiljanjem energije za proizvodnjo pakete svetlobe v globlje plasti kože.LED zdravljenja lahko zmanjša fine linije in gube, zdravljenje sonce-poškodbe in strij, in zmanjša rdečico po bolj agresivno ali IPL laser zdravljenja.

Značilnosti:

1.Uporaba 3-krat na teden, za 10minutes vsak čas.

2.enostaven za prevoz,se lahko hranijo v roki.

3.obleka za uv-poškodovana,akne-nagnjeni,poškodovane kože,zmanjša linije in gube, preprečuje staranje kože problem,proti pigmentacijo kože.

4.ustreza za :face/most na nosu/čelo/brado/eyebag in gubam, za nego.Lučka LED se uporablja za zagotavljanje neboleč nego kože zdravljenje, ki plumps kože s povečanjem proizvodnjo kolagena in zdravi blage do zmerne akne.

5 Luči lahko reševanje problema kože: rdeča lučka(620nm):Spodbuja obnavljanje kolagena, elastičnosti kože, primerna za zgubano kožo.zelena luč(520nm):Uporabljajo za zatiranje kože melanin za beljenje kože.modra svetloba(415nm):Odstraniti akne,skrči pore,izboljša kožo, maščobo,odpravo in restrian bakterije v por.rumena lučka(590nm):Soomthe kože,razvedriti,preprečuje alergije.roza svetlobe(700nm):Beljenje kože,primerna za dolgočasno kompleks kožo.roza utripa:Krepitev absorpcije lepote tekočina ali gel.Source link